0 C
Oradea
8 decembrie 2024
spot_img
- Publicitate -spot_img

Mihai Neșu are în continuare nevoie de ajutor pentru a finaliza Complexul de recuperare Sfântul Nectarie

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Anul 2024 a venit, iar noi lăsăm în urmă cu recunoștință anul 2023 cu tot ce ne-a adus el, ca lucrări în șantierul Complexului de recuperare Sfântul Nectarie și rezultate ale copiilor.

Mai jos redăm un scurt rezumat al lucrărilor de pe șantier din ultima perioadă și vă prezentăm modurile în care puteți susține proiectul nostru, dedicat copiilor și adulților cu dizabilități.

Biserica (74 mp) este construită, acoperită, termoizolată, hidroizolată și tencuită, are electricitate, încălzire, gresie, geamuri, clopot electrificat și este pictată în proporție de 70%.

Clădirea centrului de recuperare (1000mp) este finalizată ca și construcție, atât pe exterior cât și pe interior, are încălzire, corpuri și instalații sanitare, corpuri de iluminat, gresie pusă în proporție de 85%, gresie pe terasele exterioare.

Clădirea cazării este finalizată ca și construcție, în prezent 4 case de cazare au gresia, faianța și parchetul montate, corpurile sanitare instalate, mobila de bucătărie montată, toate corpurile de iluminat instalate și o parte din mobilă comandată. Cazarea are dată vopseaua decorativă pe exterior, cărimida aparentă montată, iar terasa fiecărei case a fost pavată cu gresie de exterior.

Arena de echitație este construită, fără finisaje de interior momentan, dar izolată termic pe exterior.

În spațiul din curtea complexului au fost plantați tei, frasini, stejari, brazi, chiparoși, trandafiri, lavanda, rozmarin, trandafiri, prunus, fotinia și alte plante. Complexul are asfaltate și finalizate cu borduri, aleile din jurul clădirilor și parcarea.

Grădina senzorială a fost delimitată și pregătită cu hămucă.

„Până în prezent, doar cu șantierul am cheltuit 4.8 milioane de euro, iar în perioada următoare o să avem nevoie de fonduri pentru mobilarea spațiilor de cazare și dotarea sălilor de terapie cu echipament medical, precum și pentru construirea clădirii multifuncționale. De asemenea, centrul de recuperare din Oradea, în care funcționăm din anul 2015 și care tratează în prezent 140 copii, necesită pentru întreținere fonduri lunare de 34.166 euro, bani care se cheltuie în special cu plata specialiștilor angajați, chirie și întreținere.”, a declarat Mihai Neșu.

Cum vă puteți implica?

Direcționați 3.5% din impozitul pe venit către Fundația Mihai Neșu completând online în maxim 2 minute formularul 230 aici.

Dacă aveți o firmă de construcții, donați materiale, aflați mai multe informații trimițand un mesaj pe whatsapp la nr 0721366252. 

Puteți face donații online aici. Orice sumă ne ajută!

Puteți comanda hanorace, polare, tricouri, carti MNF de aici.

Donați 2 euro lunar- Trimiteti un sms cu textul CRED la 8844

Direcționați 20% din impozitul pe profit pentru Fundația Mihai Neșu. Contractul nostru semnat și ștampilat se găsește aici. Firmele care doresc să facă sponsorizari mai mari pot alege să sponsorizeze o anumită parte a complexului (ex solare, biserica, spatiul de joaca adaptat, arena de echitatie, cazare)​

Mulțumim tuturor celor care în 2023, au donat prin sms 2 euro lunar, firmelor care ne-au sponsorizat, donatorilor, celor care au achiziționat produsele MNF și lui Dumnezeu!

Împreună suntem Fundatia Mihai Neșu – speranța la o viață normală pentru copiii și adulții cu dizabilități din România.

https://www.mihainesufoundation.com/ro/

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri