13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Adăpostul de Noapte a fost dotat cu încă două containere

În incinta Adăpostului de Noapte, situat pe str. J. Gutenberg nr. 8, au fost amplasate, în urma achiziționării de către Direcția de Asistență Socială Oradea, încă două containere destinate cazării persoanelor fără adăpost. Acestea sunt dotate cu paturi, saltele, perne și încălzire proprie.

Persoanele fără adăpost beneficiază astfel de cazare în cadrul clădirii Adăpostului de Noapte și în cele 22 containerele amenajate, respectiv de grupuri sanitare și dușuri, de îmbrăcăminte și, nu în ultimul rând, sprijin pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor.

Pe perioada zilei, în cadrul Centrului Comunitar Gutenberg de lângă Adăpostul de Noapte, beneficiarii au parte de o serie de activități de socializare, vizionare de filme şi documentare, alese în funcţie de aria lor de interes, consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă și sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă.

Având în vedere prognoza de temperaturi scăzute, mai ales din timpul nopții, care se anunță pentru perioada următoare, rugăm comunitatea locală să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969, în intervalul orar 10.00 – 22.00, care are disponibilă o mașină pentru ridicarea acestor persoane, sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri