13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Prins de două ori, consecutiv, în timp ce conducea cu viteză excesivă, a rămas fără permis pentru 7 luni

Depistat de două ori, consecutiv, în timp ce conducea cu viteză excesivă, a rămas fără permis de conducere pentru 7 luni.

La data de 6 ianuarie, la ora 17.10, pe D.N. 1, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Nationale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 119 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h și fără a avea asupra sa permisul de conducere.

Același tânăr a fost depistat la ora 19.06, pe D.N. 1, în localitatea Urvind, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 163 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limitele legale de viteză cu 69, respectiv cu 113 km/h, a fost sancţionat contravenţional cu 41 de puncte amendă, în valoare de 6.765 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 210 zile, eliberându-i-se dovadă fără drept de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri