3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Chestionar : spune-ți părerea despre Târgul de Crăciun din Oradea

Ediția din 2023 a Târgului de Crăciun Oradea s-a desfășurat în perioada 31 noiembrie – 26 decembrie, în două locații iconice din oraș: Piața Unirii și Piața Ferdinand.

Organizatorii evenimentului, Visit Oradea și Primăria Oradea, doresc să afle părerea participanților despre târg, lansând chestionarul public https://forms.gle/Q9Jt4LwfrKhQDGmk7  pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun Oradea și Visit Oradea.

Serile de sărbătoare au fost încununate cu peste 30 de concerte și spectacole de colinde. Un număr impresionant de peste 120.000 de vizitatori au făcut parte din această experiență festivă, care s-au putut bucura de toate atracțiile și bunătățile pe care le-a avut târgul de oferit.

Chestionarul cuprinde întrebări pentru a afla profilul vizitatorilor (vârstă, localitate de domiciliu, numărul de vizite la târg), părerea acestora despre atracții, spectacole, food trucks, decorațiuni dar și întrebări despre calitatea serviciilor de curățenie și securitate din târg. Atitudinea comercianților și atitudinea voluntarilor sunt alte două alte aspecte importante pentru organizatori pe care doresc să le afle de la respondenți. Deosebit de importantă este și experiența din seara dintre ani, Oradea Nouveau Party, care a inclus un concert special și un impresionant spectacol de artificii.

Chestionarul se poate completa online până în 23 ianuarie, timpul de completare fiind de aproximativ 4 minute.

Participarea va fi anonimă și răspunsurile vor fi tratate confidențial, respectând regulamentul UE 2016/79 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Rezultatele obținute vor fi prelucrate de organizatori exclusiv pentru a îmbunătăți calitatea următoarelor evenimente organizate de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri