16.1 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Incendiu la o gospodărie din Alparea, provocat de o afumătoare improvizată

Incendiu la o gospodărie din Alparea Atenție la afumători!

Pompierii militari bihoreni au intervenit în seara zilei de joi, 11 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Alparea, comuna Oșorhei, reușind să salveze o locuință și o anexă.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 20.35, iar pentru gestionarea operativă a situației semnalate, la fața locului au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent și generalizat la un șopron, existând un risc ridicat de propagare a acestuia la o casă și o clădire auxiliară, aflate la mai puțin de un metru de construcția în flăcări.

Forțele de intervenție au acționat simultan pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru protecția clădirilor expuse riscului de incendiere, reușind să stingă incendiul în aproximativ 15 minute și să salveze din calea flăcărilor, locuința și o anexă gospodărească.

În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de o afumătoare improvizată, au ars șopronul și circa 20 de baloți de fân și paie. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri