3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Chef la minus 10 grade, cu Rosario Internullo, în Stâna de Vale

Românii știu să se distreze chiar și atunci când afară e frig de crapă pietrele. O dovedesc turiștii din Stâna de Vale, care sâmbătă noaptea, au încins o petrecere în aer liber până spre dimineață. Cheful a fost organizat în mijlocul pădurii iar muzica a fost asigurată de unul dintre cei mai faimoși DJ de pe continent.

După ce o zi întreagă s-au dat cu săniile și cu schiurile, profitând de vremea superbă, turiștii cazați sâmbătă, în stațiunea Stâna de Vale, au profitat din plin de ziua liberă și după lăsarea întunericului. Zeci de oameni s-au distrat și au cântat alături de cunoscutul DJ Rosario Internullo, în cadrul unei petreceri în aer liber, chiar în inima muntelui.

Oamenii nu au mai ținut cont de cele – 10 grade de afară și au petrecut pe tot parcursul nopții. Îmbrăcați în echipament de schi și cu un vin fiert în mână, petrecăreții au vrut să uite de oboseala și de stresul de peste săptămână și s-au lăsat pradă distracției.

“E frig dar e foarte bine, e foarte mișto, ne simțim bine, cu un pahar de vin, e chiar frumos. Era nevoie de așa ceva? Da sincer chiar căutam așa ceva, un eveniment de genul în care să putem să ne distrăm, să socializăm, da, e frumos.”, ne-a mărturisit o tânără care a luat parte la petrecere.

“Este ceva extraordinar , în sfârșit regăsesc și în România o petrecere ca și în afară. De obicei mergeam în străinătate la schi, și găseam acolo astfel de evenimente dar am găsit și aici, acum, la Stâna de Vale. Petrec alături de prietenii mei care se bucură alături de mine, deci e foarte tare. Era nevoie de așa ceva și la noi.”, spune un tânăr care și-a petrecut sâmbăta în stațiune.

Pe alții, ritmurile alerte i-au făcut să danseze frenetic așa că nici nu au resimțit gerul nopții. Unii în schimb, s-au încălzit în preajma focurilor aprinse de gazde.

“Am venit cu familiile aici, ne distrăm foarte bine, am fost și pe pârtie, acum cu vinul. Ne încălzim lângă foc. Da, e foarte bine lângă foc, am luat și cârligul ca să mai activăm focul, e foarte fain, ne distrăm, vedem cât rezistăm, ca să facem și poezii.” , ne-a spus unul dintre petrecăreți.

Petrecerea a fost organizată de administratorii cabanei The Post, care și-au transformat curtea în ring de dans pentru vizitatori. Aceștia își doresc să aducă un suflu nou și să întinerească stațiunea frecventată anual, de sute de mii de turiști din toate colțurile lumii.

“Noi credem că este un eveniment reușit, avem invitați din toată țara, din București, Timișoara, Oradea, din străinătate. Ar putea să devină o tradiție și să aducem cât mai mulți turiști în această stațiune, care mulți ani de zile a fost lăsată în paragină.”, ne-a declarat Gabriela Popon – organizatorul evenimentului

Pe lângă distracție, stațiunea Stâna de Vale este recunoscută și pentru proprietăţile curative ale aerului puternic ionizat, recomandat în tratamentul asteniilor dar si al dereglărilor endocrine şi respiratorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri