3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Mașină considerată abandonată, ridicată de Poliția Locală de pe domeniul public

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria Municipiului Oradea anunță public că, în cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea autovehiculului marca Volkswagen, având numărul de înmatriculare BH 14 TXY, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Legii nr. 421/2002, aflat pe b-dul Decebal, nr. 65F.

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului. 

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea Municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri