13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

FC Bihor a pierdut amicalul cu CSM Lugoj

Eşec cu 1-2 în primul joc de verificare din perioada cantonamentului

La trei zile după ce au început cantonamentul de la Băile Felix, jucătorii de la FC Bihor au susţinut, sâmbătă, cel de-al treilea joc amical al iernii. De această dată, roş-albaştrii au evoluat pe terenul sintetic de la Baza Sportivă Transilvania Academy, în compania echipei de pe primul loc din Liga 4 Timiş, CSM Lugoj.

Jocul s-a încheiat cu victoria echipei lugojene, cu scorul de 2-1, după ce la pauză tot timişenii s-au aflat în avantaj, cu 1-0.

Perioada de încărcare din cadrul cantonamentului s-a resimţit din plin în acest joc la roş-albaştri, care totuşi şi-au creat o serie de ocazii, atât în prima repriză, cât şi în cea de-a doua.

Dacă în prima jumătate a partidei, Tănase, Vînău, Tincău şi Gîdea au avut posibilitatea de a marca pentru orădeni, dar nu au făcut-o, în schimb cei de la CSM Lugoj au înscris în ultimul minut al primei reprize, prin Dan Silaghi, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 0-1.

În repriza a doua elevii antrenorului Florin Farcaş au avut ocazii şi mai clare, Sg. Ciocan, Sg. Jurj și B. Vasile trimiţând, pe rând, mingea în bară, dar jucătorii timişeni au fost cei care au marcat din nou, prin Andrei Rus, în minutul 66. Totuşi, până la final, FC Bihor a reuşit să înscrie, prin fundaşul dreapta Călin Jurj, care a marcat în minutul 88, cu un şut de la marginea careului.

Din nou, antrenorul Florin Farcaş a trimis în teren două formule de joc distincte în cele două reprize.

În prima parte a meciului, pentru FC Bihor au evoluat: R. Bob – R. Gunie, T. Paublusztig (min. 25 Sg. Bactăr), R. Farcaș, L. Ioviță – V. Calugher – Ad. Gîdea, I. Tănase, A. Vînău, A. Moga – L. Tincău.

În schimb, în repriza a doua au fost trimişi pe teren: M. Pînzariu – C. Jurj, Sg. Bactăr, R. Farcaș (min. 70 T. Paublusztig), Al. Stoian – B. Vasile, G. Cherman – Sg. Ciocan, M. Hosu, R. Săutiuț (min. 75 I. Hebriștean) – Sg. Jurj.

N-au putut fi folosiți în acest joc: Krisztian Gagyi, Florin Chitaș și Vlad Gîsă, toți cu probleme medicale, dar nici Andrei Gal, cel care vine după o absenţă mai lungă, cauzată de o intervenţie chirurgicală, şi care încă nu este la acelaşi nivel cu pregătirea.

După joc, fotbaliştii echipei orădene s-au reîntors în cantonamentul de la Băile Felix, aici unde vor trage din greu pentru acumulările fizice, până pe data de 9 februarie.

Tot în perioada cantonamentului, jucătorii de la FC Bihor vor mai avea un amical, marţi, 6 februarie, de la ora 16:30, cu o altă echipă de Ligă a IV-a, CS Oşorhei. De această dată, disputa va avea loc la Baza Tineretului din Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri