3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Un cățeluș a fost salvat de pompieri. Patrupedul căzuse într-un bazin dezafectat din Șuncuiuș

Luni, 05 februarie, pompierii militari bihoreni au desfășurat o misiune de salvare a unui cățel căzut într-un bazin dezafectat, de pe amplasamentul unei foste balastiere de pe raza localității Șuncuiuș.

Apelul, care sesiza pericolul în care se afla animalul, a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 09.35, moment în care, pentru gestionarea situației, a fost alertat un echipaj al Stației de Pompieri Aleșd.

Sosiți la locul indicat de apelantă, pompierii au constatat că puiul de câine, care căzuse în bazinul adânc de circa 2.50 metri, fiind speriat, intrase în conducta de alimentare a acestuia, care avea un diametru de doar 40-50 de centimetri.

Pentru salvarea cățelului, doi membri ai echipajului de pompieri au coborât în bazin, iar unul dintre ei, asigurat cu accesorii specifice de către coleg, a pătruns circa 4-5 metri în interiorul conductei, reușind să evacueze puiul de câine, în siguranță. Cățelul a fost adus la suprafață și predat teafăr, apelantei, care se afla la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri