8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Magazinul Lidl din Nufărul a fost amendat cu 15.000 de lei. Un client a găsit carton în pâine

În urma colaborării benefice între CJPC Bihor și media locala a fost adusă în atenția noastră situația unui consumator din Oradea care a găsit corpuri străine (carton) în pâinea multicereale Tastino ambalată la 700 gr. lot 09.02.2024 5, achiziționată de la Lidl – punct de lucru Nufărul.

“În urma verificării celor semnalate au fost retrase de la comercializare 183 bucăți de paine din sortimentul reclamat în valoare de 1.279 lei, din toate punctele de lucru din județul Bihor, urmând ca operatorul economic să retragă lotul menționat din toate magazinele Lidl din țara. De asemenea, au fost notificați colegii de la CJPC Bacău pentru a verifica producătorul Fabrica de Paine Șerban SRL din Filipesti – Bacău. Operatorul economic a fost sancționat contravențional fiind aplicate 2 amenzi contravenționale în cuantum total de 15.000 lei.”, a declarat Giani Bura, directorul CJPC Bihor.

Sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea art 4 (1) din OG 21/1992 – se interzice comercializarea de produse sau prestarea de servicii care, utilizate în condiţii normale, pot pune în pericol viaţa, sănătatea sau securitatea consumatorilor, și a art 7b liniuța 1 – distribuitorii sunt obligați să se asigure că produsele oferite spre comercializare sunt sigure şi respectă condiţiile prescrise sau declarate.

Reamintim consumatorilor bihoreni ca se pot adresa CJPC Bihor la numărul de telefon 0377755359, adresa de e-mail secretariat.bihor@anpc.ro sau cu reclamații pe site-ul www.anpc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri