3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Doi șoferi și o șoferiță au rămas fără permis după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă pe strada Dimitrie Cantemir

Oradea / Trei conducători auto au rămas fără permis pentru 3 luni, după ce a fost depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau cu viteză excesivă.

La data de 7 februarie, la ora 23.35, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, a fost depistată în trafic o tânără de 22 de ani, din comuna Petrova, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 115 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Tot la data de 7 februarie, la ora 23.41, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, a fost depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din comuna Chiumeghiu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

De asemenea, la data de 8 februarie., la ora 00.52, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, a fost depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 106 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri