13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Strada Dimitrie Cantemir, transformată în pistă de raliu ?! Alți doi conducători auto au fost prinși conducând cu viteză

Doi conducători auto au rămas fără permis pentru 3 luni, după ce a fost depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau cu viteză excesivă.

La data de 9 februarie, la ora 00.58, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic o tânără de 20 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, cu viteza de 104 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

De asemenea, la data de 9 februarie, la ora 01.17, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, cu viteza de 104 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri