22.2 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Centrul Creștin Betania din Șuncuiuș a luat foc

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Incendiu la un lăcaș de cult din Șuncuiuș

Miercuri, 12 iunie pompierii militari aleșdeni și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Șuncuiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Centrul Creștin Betania din Șuncuiuș, salvând mai multe camere situate la mansarda imobilului și parterul clădirii.

În jurul orei 09.05, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la un imobil situat în localitatea Șuncuiuș, moment în care, la adresa indicată, au fost mobilizate echipajele de pompieri din cadrul Stației Aleșd, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, fiind alertat totodată și SVSU Șuncuiuș, care a intervenit cu autospeciala de stingere din dotare.

Până la sosirea pompierilor militari, membrii SVSU Șuncuiuș au reușit să localizeze incendiul, care se manifesta la unul dintre dormitoarele situate la mansarda clădirii, ultimele focare fiind stinse de pompierii militari, în cooperare cu membrii SVSU, în jurul orei 09.35.

Forțele de intervenție au salvat șapte din cele opt dormitoare aflate la mansardă și acoperișul clădirii, precum și sălile situate la parterul imobilului.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a fost stabilită ca fiind de natură electrică, au ars două paturi, o mochetă, două uși și o fereastră.

Din fericire, nu au existat persoane rănite. 
- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri