22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Mașină considerată abandonată, ridicată de pe domeniul public

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de marți 11 iunie 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea vehiculului marca Renault, de culoare neagră, având numărul de înmatriculare BH 10 BDJ, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Legii nr. 421/2002, aflat pe str. Lăpușului, nr. 48.

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, și comunicată proprietarului. 

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri