22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Mașină în stare bună, ridicată de pe domeniul public. Autoritățile cred că e abandonată. Cunoașteți proprietarul?

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de marți 18 iunie 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea vehicului de marca Dacia Logan cu numărul de înmatriculare BH 22 FTZ, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Emil Racoviță, nr. 20.

Proprietarul vehiculului a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată deținătorului.

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea.

 

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri