22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Viteza, principalul factor pentru care șoferii bihoreni primesc amenzi

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

24 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

La data de 18 iunie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 124 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 63.080 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut șapte permise de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Astfel, 76 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 18 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate trei opriri neregulamentare, cinci sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru lipsa ITP, iar 20 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri