22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Adolescentă din comuna Sârbi, dispărută de acasă în toiul nopții

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Dacă o vedeți, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!La data de 30 iunie 2024, la ora 03.00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la familia unei minore, de 14 ani, din localitatea Sârbi, județul Bihor – CHEREGI MARIA ROXANA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul nopții de 30 iunie, în jurul orei 01.00 și nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, în repetate rânduri, revenind de fiecare dată sau fiind găsită de polițiști.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 45 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru.ÎMBRĂCĂMINTE: tricou negru, pantaloni scurți, negri cu gri, șlapi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informație în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112!
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri