22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

O gospodărie din Remetea a fost cuprinsă de flăcări 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

În dimineața zilei de 02 iulie, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu de natură electrică, produs la o gospodărie situată în localitatea Remetea, reușind să salveze o șură, casa de locuit și alte bunuri de o valoare semnificativă.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 03.30, la adresa indicată de apelant deplasându-se cu operativitate, forțele de intervenție ale Stației de pompieri Beiuș, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Remetea.

Incendiul, care se manifesta violent la un șopron, a fost stins cu operativitate, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea acestuia la șura lipită de construcția în flăcări și la casa de locuit lipită de șură. 

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o efectul termic al curentului electric, au ars acoperișul șopronului, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați, 300 baloți de fân, 4 porci și alte bunuri de o valoare semnificativă.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri