22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

(Video) Cătunul Verde, asociația care luptă pentru binele tinerilor defavorizați

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Asociația Cătunul Verde a fost înființată în anul 2018 având la bază experiența membrilor fondatori în dezvoltarea de proiecte de mediu și umanitare pentru principala categorie de beneficiari care sunt copii și tineri instituționalizați sau proveniți din medii defavorizate.

Misiunea asociației este de a oferi ajutor echitabil pentru toții copiii și tinerii, astfel aceștia să devină adulții de care societatea are nevoie. Viziunea asociației se rezumă prin echitate pentru integrare. În concordanță cu viziunea și misiunea, asociația are ca scop îmbunătățirea calității vieții copiilor proveniți din familii și medii defavorizate prin participarea activă a acestora la activitățile asociației, folosind metode de educație nonformală, învățarea prin experiență și prin aventură.

În concordanță cu viziunea și misiunea, asociația are ca scop îmbunătățirea calității vieții copiilor proveniți din familii și medii defavorizate prin participarea activă a acestora la activitățile asociației, folosind metode de educație nonformală, învățarea prin experiență și prin aventură.

Toate detalii despre proiectele asociației, au fost oferite în cadrul emisiunii Business Plan, de la Bihor TV.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri