22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Târg de Viniluri, organizat de Muzeul Țării Crișurilor

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

TÂRGUL DE VINILURI AL MUZEULUI ȚĂRII CRIȘURILOR

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Hotel Continental, Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și Autogrand Oradea, Skoda România (partener de mobilitate), Târgul de Viniluri al Muzeului Țării Crișurilor. Evenimentul se desfășoară în cadrul Tipografiei de idei | #hailamuzeu, ediția a II-a și va avea loc sâmbătă, 13 iulie 2024, orele 10.00 – 22.00, la Muzeul Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Invităm publicul orădean și nu numai să ia parte la acest târg în aer liber din parcul instituției muzeale, care va deveni pentru o zi un paradis al colecționarilor și al iubitorilor de muzică pe vinil. Veți avea ocazia să explorați colecțiile de discuri vinil ale colecționarilor pasionați, care vor expune exemplare acoperind o gamă largă de genuri muzicale, de la rock, jazz, până la disco și clasic. Târgul este ocazia perfectă pentru a interacționa cu invitații noștri din Oradea, Arad și Debrețin care au o experiență vastă în domeniul muzical, schimbând păreri și povești despre viniluri și muzică.

Nu ratați șansa de a vă completa colecția sau pur și simplu de a vă bucura de atmosfera unică creată de cadrul relaxant și cultural din parcul Muzeului Țării Crișurilor!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri