22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

FC Bihor a vândut sute de abonamente în primele ore. Bilete și abonamente cu locuri rezervate în noul sezon

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Pentru sezonul 2024-2025 din Liga a 2-a, FC Bihor introduce noi reguli și politici de acces pe stadionul Iuliu Bodola. Începând cu acest sezon, toate biletele și abonamentele vor avea locuri rezervate, asigurând astfel o experiență mai organizată și confortabilă pentru toți fanii.

După punerea în vânzare a abonamentelor, în doar câteva ore au fost vândute peste 200 de abonamente. Mai exact, în această dimineaţă la ora 8:30 erau vândute 236 abonamente!

Abonamentele sunt valabile la meciurile din campionatul Ligii a 2-a: sezon regular + Play-Off sau Play-Out.

1. Sezonul regular: 21 etape, din care 10 sau 11 meciuri disputate acasă

2. În funcție de poziția în clasament la sfârșitul sezonului regular, FC Bihor va evolua ori în Play Off ori in Play Out:

a) Play Off: 10 etape, din care 5 meciuri disputate acasă

b) Play Out: 14 etape, din care 7 meciuri disputate acasă

Termeni Generali de Acces pe Stadion

Accesul pe stadion:

Accesul pe stadion se face pe baza unui bilet sau abonament valid, care trebuie prezentat la intrare, în format digital sau fizic, cu codul de bare lizibil.

Reguli de comportament:

Suporterii sunt obligați să respecte toate prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, completată cu dispozițiile Legii 10/2012.

Suporterii sunt obligați să respecte indicațiile personalului de securitate și ale organizatorilor. În caz contrar, clubul își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor în cauză.

Achiziționarea abonamentelor:

Abonamentele pot fi achiziționate online pe site-ul bilete.ro sau la casa de bilete de la stadionul Iuliu Bodola.

În perioada 8-11 Iulie 2024, achiziția se va putea face doar online.

Programul casei de bilete/abonamentede la stadionul Iuliu Bodola va fi, după cum urmează, cu mențiunea că poate suferi modificări care vor fi anunțate în prealabil pe site-ul fcbihor.ro.

12 Iulie 2024: Vineri între orele 11:00 – 19:00

13 Iulie: Sâmbătă, orele 12:00-16:00

15 Iulie – 2 August: Luni, Miercuri și Vineri, între orele 09:00 – 11:00 și între orele 15:00 – 18:00.

Plata se poate face prin card bancar sau numerar la casa de bilete.

Politica de returnare și înlocuire:

Abonamentele și biletele achiziționate nu sunt returnabile, nu se schimbă și nu se oferă rambursări, cu excepția cazurilor în care meciurile sunt anulate sau reprogramate.

Înlocuirea cardului deteriorate/pierdut se face în termen de maxim 15 zile, contra unei taxe de 30 RON. Pierderea/furtul se anunță imediat la adresa de email office@bilete.ro.

Accesul pentru persoanele cu dizabilități:

Persoanele cu dizabilități vor putea dobândi abonament și bilet cu titlu gratuit, la peluză, în baza certificatului de încadrare într-un grad de handicap, prezentat la casa de bilete a stadionului Iuliu Bodola.

Clubul își rezervă dreptul de a verifica în momentul accesului certificatul de încadrare într-un grad de handicap.

Politica de abonamente, prețuri și access pentru COPII:

Politica de preț:

Copiii sub 7 ani care nu ocupă loc pe scaun au acces gratuit, dar nu vor avea locuri rezervate.

Copiii sub 14 ani care doresc să ocupe loc pe scaun trebuie să achiziționeze abonament sau bilet. Copiii cu abonament sau bilet vor avea locuri rezervate în funcție de tipul abonamentului achiziționat.

Persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare vor putea achiziționa abonamente și/sau bilete doar la preț întreg/adult, indiferent de zonele tribunelor și vor avea locuri rezervate.

Fiecare bilet și abonament va avea un loc rezervat, specificat clar pe tichet. Ocuparea altui loc în tribune decât cel rezervat este interzisă și se poate sancționa cu contravenție de către organele abilitate.

Clubul, conform Legii 4/2008, își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate, inclusiv certificatul de naștere și vârsta copiilor atât la emiterea abonamentelor și biletelor cât și la momentul accesului pe stadion.

Abonamentul este nominal și netransmisibil și permite o singură intrare/meci.

Abonamentul este valabil pentru acces la toate meciurile disputate acasă, în campionatul Ligii a 2-a (sezon regular + Play-Off/Play Out)

b) Tipuri de abonamente pentru copii:

Abonament copil (exclusiv în sectoarele Family Zone): va avea prețul de 30 RON pentru copiii sub 14 ani.

Abonament în alte zone ale tribunelor: În celelalte zone ale tribunelor, se va putea achiziționa abonament și/sau bilet doar la preț întreg/adult, indiferent de vârstă.

Prețul întreg/adult al unui abonament în sectorul Family Zone este de 150 RON.

Politica de verificare a vârstei:

Clubul, conform Legii 4, își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate, inclusiv certificatul de naștere și vârsta copiilor la intrare.

Este necesară prezentarea unei copii xerox a certificatului de naștere sau a unei poze (pe telefon) cu certificatul de naștere pentru confirmarea vârstei.

În lipsa dovezii vârstei, accesul pe stadion poate fi refuzat persoanelor care doresc să facă accesul în baza unui abonament de copil.

Politica și Responsabilitatea Clubului:

Am aplicat această politică pentru a ne conforma rigorilor Ligii a 2-a, Legii 4/2008completată cu dispozițiile Legii 10/2012, care ne obligă să gestionăm accesul în mod riguros și să cunoaștem exact numărul de persoane prezente pe stadion la orice moment.

În lipsa turnichetelor, pentru a controla cu precizie numărul persoanelor prezente în stadion, este nevoie ca fiecare suporter să facă accesul în baza unui bilet sau abonament scanat. De exemplu, în cazul în care copiii ar face accesul fără bilet/abonament, aceștia ar putea ocupa locurile rezervate ale altor suporteri care au achiziționat deja bilete, generând confuzie și disconfort.

Clubul nu va fi responsabil pentru situațiile în care un suporter ocupă alt loc decât cel rezervat și menționat pe bilet/abonament. Totuși, titularului locului i se recomandă să ceară sprijinul stewarzilor pentru eliberarea locului respectiv în cazul în care apar astfel de divergențe care nu se pot soluționa pe cale amiabilă între suporteri.

Clubul nu va fi responsabil pentru situațiile neplăcute apărute din cauza ocupării locurilor rezervate de către copiii fără bilet sau abonament.

Acesta este și unul dintre motivele principale pentru care s-a ales această politică de access pentru copii, clubul FC Bihor dorind să respecte reglementările și legislația în vigoare, dar și să evite astfel de situații neplăcute și să implementeze un mod riguros de gestionare a accesului pe stadion.

Suport și asistență:

Pentru orice întrebări sau asistență legată de achiziționarea abonamentelor, suporterii pot contacta serviciul de suport al clubului la adresa de email: contact@fcbihororadea.ro.

Livrarea abonamentelor

Livrarea cardurilor în format fizic (card plastic) se face:

Recomandat: Livrarea abonamentelor în format digital se va face instant, pe adresa de e-mail specificată de suporter în momentul comenzii: livrare prin eBilet (tiparit acasa sau vă prezentați cu abonamentul în format digital pe telefon la scanarea pentru acces).

Be Green: Alege eBilet si economisesti taxa de curier sau economisești timpul de așteptare la stadion și ajuți mediul înconjurător.

Prin curier rapid, la domiciliu, în maxim 72 de ore (in zilele lucratoare luni-vineri), contra unei taxe de curierat în valoare de 27,55 RON.

Pentru cele achiziționate online, pe lângă livrarea în format digital sau prin curier, suporterul se va putea prezenta la Stadionul Iuliu Bodola pentru ridicarea cardului, în intervalul programului casei de bilete/abonamente specificat la punctul 3.

Pentru abonamentele achiziționate la casa de bilete ale Stadionului Iuliu Bodola, predarea cardului de plastic se va face pe loc.

În cazuri excepționale, livrarea cardului de plastic se va face în maxim 3 zile lucrătoare de la achiziția acestuia, cu preluare de la Stadionul Iuliu Bodola.

Categorii de Prețuri la Abonamente*

Peluza SUD și Peluza Nord: 130 RON

Sectoarele Family Zone:

150 RON pentru persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare

30 RON pentru copiii sub 14 ani

Tribuna 1: 190 RON, indiferent de vârstă

Tribuna 0: 250 RON, indiferent de vârstă

Abonamente Membru Suporter** (includ abonament + tricouri personalizate și semnate, modelul nou, sezonul 2024-2025)

Abonament membru bronze ( 1.000 RON)

Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

Include Abonament + 1 tricou oficial de joc, personalizat cu semnăturile întregului lot FC Bihor

Abonament membru silver ( 1.500 RON)

Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

Include Abonament 1 tricou oficial de joc, personalizat cu semnăturile întregului lot FC Bihor + 1 zi cu echipa FC Bihor pe parcursul înregului program (antrenament, prânz și o surpriză)

Abonament membru gold (2.000 RON)

Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

Include Abonament + 1 tricou oficial de joc, personalizat cu semnăturile întregului lot FC Bihor + invitație la petrecerea festivă de final de an a clubului FC Bihor

Alte mențiuni:

Se mai adaugă taxă de procesare percepută de bilete.ro

Suporterii care au achiziționat orice tip de Abonament Membru Suporter vor fi contactați în termen de maxim 3 zile lucrătoare pentru a stabili modelul, mărimea, personalizarea tricourilor.

Aceste tricouri vor putea fi preluate de la stadion, după achiziția abonamentelor Membru Suporter, dar nu mai devreme de 1 August.

Zonele din peluză rezervate pentru galerie nu vor fi scoase la vânzare pe site-ul general. Membrii galeriilor vor putea achiziționa abonamentele pentru aceste zone exclusiv printr-un link special, care le va fi comunicat direct și în mod organizat liderilor grupărilor din galeria FC Bihor

Colectarea datelor personale, inclusiv CNP-ul și alte informații cerute suporterilor se efectuează datorită cerințelor legislative din România, intereselor legislative urmarite de bilete.ro si organizatorii competitiilor si jocurilor sportive (art.4 alin.1 si alin.2 – Prelucrarea unui numar de identificare national – din Legea nr.190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului UE General privind Protecția Datelor) (1) justificate de gradul de risc ridicat al acestor competitii sportive in baza Legii nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive sau (2) in vederea detectarii, prevenirii si investigatiei fraudelor de bilete;

– Colectarea si prelucrarea CNP-ului dvs. se efectueaza in vederea respectarii obligatiilor legale (1) in cazul emiterii si distribuirii de abonamente catre suporteri, pentru efectuarea accesului spectatorilor in arenele sportive (art.10 alin.2) lit.e) din Legea nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive) sau (2) in cazul verificarii varstei participantilor la evenimente in vederea vanzarii bauturilor alcoolice.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri