22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Zeci de bicicliști au fost amendați de polițiști în ultimele ore

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

145 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. Dintre aceștia, 53 au fost bicicliști.   

La data de 10 iulie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 69.605 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Astfel, 59 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, patru pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 53 de bicicliști, șase pietoni, patru sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, trei pentru folosirea telefonului mobil la volan fără un sistem de tip „mâini libere”, o sancțiune a fost pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, o alta pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor, iar 14 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri