8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Video: Incendiu la subsolul unui bloc din cartierul Decebal

Vineri dimineața, în jurul orei 09.10, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la un bloc de locuințe cu opt etaje, de pe strada Sfântul Apostol Andrei, din municipiul Oradea.

La adresa indicată de apelant, au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității.

Forțele de intervenție au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, care se manifesta în subsolul blocului,în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia.

De asemenea, pompierii au controlat apartamentele, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum și au procedat la ventilarea subsolului și a casei scării, ambele inundate de fum. Nu s-a impus însă evacuarea locatarilor.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de scântei mecanice provenite de la un polizor unghiular, utilizat de muncitori pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare a blocului.

În urma verificărilor, nu au existat persoane rănite, iar pagubele au fost limitate de pompieri la circa trei metri liniari izolație de pe conductele termice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri