8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Bănuit că ar fi ucis un câine, prin spânzurare, un bărbat din Sâniob a fost reținut de polițiști

Bănuit că ar fi ucis un câine, prin spânzurare, un bărbat din Sâniob a fost reținut de polițiștii bihoreni de la Protecția Animalelor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus marți, reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Sâniob, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni de la protecția animalelor îl bănuiesc pe bărbatul de 38 de ani că, în perioada 20 – 23 aprilie, ar fi ucis un câine, rasa Rottweiller, de aproximativ 6 – 7 ani, mascul, fără cip, prin spânzurare de un copac situat în zona împădurită a localității bihorene Sâniob.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

A T E N Ț I E !

Potrivit prevederilor legale, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani:

a) uciderea animalelor, cu intenție, fără drept;

b) schingiuirea animalelor;

c) organizarea de lupte între animale sau cu animale;

d) zoofilia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri