-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Video: Vizitat de mascați, în ziua în care a împlinit 5 ani

Deși are abia 5 ani, împliniți chiar azi, Bogdănel, un copilaș din municipiul Oradea, foarte pasionat de profesia de polițist, îi însoțește pe polițiștii de prevenire bihoreni, alături de părinții săi, la toate acțiunile derulate pentru prevenirea victimizării copiilor prin diverse tipuri de infracțiuni.

Copilașul iubește atât de mult profesia de polițist, încât și-a rugat părinții să-i confecționeze propria uniformă, pe care o poartă de fiecare dată când însoțește oamenii legii, în acțiunile de prevenire. Potrivit spuselor sale, Bogdănel visează să devină polițist, pentru că își dorește să lucreze cu oamenii.

Și chiar dacă e doar la grădiniță, Bogdănel a învățat de la polițiștii bihoreni numeroase sfaturi utile pentru a preveni victimizarea, pe care, cu drag le împărtășește și celorlalți copii.

Și pentru că Bogdănel a fost alături de oamenii legii și pe 25 martie, de Ziua Poliției Române, reprezentanții IPJ Bihor au decis să-i fie și ei alături, în această zi importantă pentru el!

Cu complicitatea părinților, Bogdănel a sărbătorit încă de dimineață, alături de polițiștii de prevenire bihoreni și de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, care i-au făcut o surpriză de proporții.

„Înarmați” cu un tort făcut special pentru Bogdănel și cu mici cadouri, polițiștii de prevenire bihoreni au adus zâmbetul pe buzele și în sufletul lui de copil!

La rândul său, Bogdănel le-a făcut un cadou polițiștilor care l-au vizitat de ziua sa, spunându-le că iubește polițiștii, pentru că „ne apară și îi ajută pe copii!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri