0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Video amuzant : Cu monopostul Ferrari pe autostradă

Momente de uluială pentru sute de șoferi, care circulau zilele acestea pe o autostradă din Cehia.

Șoferii care conduceau pe șoseaua care leagă orașele Pribram şi Dobris, au crezut inițial că au încurcat drumul și că se află pe un circuit de curse, nu pe autostrada D4.

Mare le-a fost mirarea când au văzut în oglinzile retrovizoare, un monopost Ferrari făcând slalom printre maşini. Capturile video filmate de o cameră de bord nu au fost însă și pe placul polițiștilor din Cehia, mai ales că evenimente similare au avut loc și în anii precedenți.

Monopostul nu era însă de Formula 1, așa cum au crezut inițial ceilalți participanți la trafic, ci de GP2, foarte asemănător cu cele Ferrari, mai ales datorită stickerelor și a culorilor.

Conducerea unei mașini de curse pe o șosea publică, fie ea și autostradă, este ilegală în Republica Cehă, la fel ca și în orice altă țară din Uniunea Europeană și nu numai.

Poliția cehă îl caută pe șofer

În urmă cu trei ani, oamenii legii din Cehia s-au confruntat cu un caz asemănător. Atunci, un șofer în vârstă de 45 de ani, a condus un alt monopost de curse pe o șosea publică din Cehia. Nu a primit însă nicio amendă, neexistand probe care să îl condamne.

Contactat și de această dată de polițiști, șoferul în cauză a negat că ar fi autorul acestui nou incident, susținând că mașina surprinsă în imagini nu este a lui.

În cazul în care ar fi descoperit, șoferul care a făcut slalom cu monopostul de curse pe autostradă, riscă o amendă usturătoare de câteva zeci de mii de euro și interdicția de a mai conduce pe drumurile publice timp de 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri