13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Plimbări cu motocicleta, în schimbul unor donații pentru Denisa

COMUNICAT COMUNITATEA MOTO

Uneori, viața poate deveni complicată cât ai clipi. Denisa, în vârstă de 28 de ani, soție, mamă, are nevoie de sprijin pentru a beneficia de un tratament medical costisitor pentru a avea în continuare o șansă la viață . Pentru că ne place să fim alături de comunitatea din care facem parte și pentru că oricare din noi poate avea nevoie de ajutor la un moment dat, am ales sa ne alăturăm acestei cauze alături de cunoscuții motocicliști de la Black Eagles Oradea.

În susținerea evenimentului și pentru șansa Denisei la viață vă invităm să ne fiți alături DUMINICĂ, 30.10.2022, de la orele 12 în Piața Unirii, unde în schimbul unei donații veți putea face o plimbare ca pasageri pe una dintre motocicletele prezente la eveniment.

vârsta minimă ca pasager este 14 ani

pe motocicleta cu ataș pot fi plimbați și copiii însoțiți de părinți

pasagerii vor primi cagule individuale pentru a le folosi sub cască

echipamentul necesar deplasării va fi asigurat de către organizatori

Donațiile se pot face online în contul bancar al Denisei sau în urna de la fața locului

CONT DONAȚII :

Banca Transilvania ( același cont pentru € și lei )

Roman Doboș Denisa

RO20BTRLRONCRT0390669901

BT PAY – 0747806053

Cont Revolut soț- Roman Petru

RO36BREL0005523960160100

Tănăra și-a prezentat povestea zilele trecute, pe rețelele de socializare.

“Mă numesc Roman Denisa, am 28 de ani și sunt mama unui băiat de 1 an și jumate. În data de 1 Aprilie 2022, ceea ce părea o zi normală de Vineri s-a transformat într-una de coșmar. În timp ce ii dădeam copilului sa mănânce mi s-a făcut rău și ultimul lucru pe care mi-l amintesc e mirosul mâncării și o stare de greață, apoi m-am trezit intr-un pat de spital. Au urmat analize și investigații. Fără sa apuc sa gândesc, sa înțeleg ce se întâmplă de fapt, mi s-a comunicat ca trebuie sa fiu operata pe creier de urgență. Cu câteva zile înainte eram o mamă ce se plimba cu copilul în parc, apoi brusc eram într-un pat de spital plină de vânătăi de la atâtea ace, tunsă cheală și ma îndreptam spre sala de operație. A urmat recuperarea și o lunga așteptare de câteva săptămâni până la aflarea diagnosticului, unul foarte greu de digerat și de acceptat: GLIOBLASTOM. Chiar dacă diagnosticul este foarte grav cu prognostic rezervat, șansa mea constă într-un tratament în Germania ( imunoterapie cu celule dendritice), din păcate mult prea scump sa mi-l permit. Acest tratament poate depăși suma de 50 000 € , fapt pentru care vă cer ajutorul cu orice donație. Orice sumă mă ajută să ajung cât mai repede la tratament, implicit la o șansă la viață. Cei care doriți să mă ajutați, vă las modalitatea prin care puteți să o faceți. Vă mulțumesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri