13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Au fost amenajate 142 de locuri de parcare

Primăria Oradea continuă lucrările de amenajare parcărilor de domiciliu

Primăria Oradea a finalizat amenajarea a încă 142 de locuri de parcare de domiciliu pe mai multe străzi din Oradea. Acestea au fost deja marcate, urmând să fie recepționate.

Astfel pe Bulevardul Dacia, în spatele blocurilor, au fost amenajate 64 de locuri de parcare, fiind demolate mai multe garaje din curțile interioare. Pe str. Sovata s-au amenajat 26 locuri de parcare, fiind reconfigurată intersecția dintre str. Doina și str. Sovata, iar tronsonul dintre str. Sovata și str. Sf. Apostol Andrei a fost reasfaltat.

Totodată, pe str. Ștefan cel Mare au fost amenajate 37 locuri de parcare, fiind demolate toate garajele din curțile interioare. O clădire de pe str. Volga, pe care Pimăria Oradea a cumpărat-o, a fost demolată, în zonă fiind amenajate 15 locuri de parcare.

Odată cu lucrările de amenajare a carosabilului, a acceselor auto și a trotuarelor, s-a rezolvat și problema colectării apelor pluviale prin pante longitudinale și transversale ale drumului spre rețeaua și gurile de scurgere nou proiectate. Lucrările au fost executate de  S.C Drumuri Orășenești, în baza acordului-cadru de întreținere și reparații drumuri și străzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri