3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Incendiu la o locuință din Rontău, cauzat de coșul de fum

Peste 70 de misiuni desfășurate de echipajele de stingere și de echipajele SMURD Bihor, în weekend. Atenție la coșurile de fum!

În perioada 19 – 20 noiembrie, echipajele de stingere și echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor au desfășurat 73 de misiuni, incluzând intervenții pentru stingerea incendiilor, misiuni de asigurare a normelor de apărare împotriva incendiilor la accidente rutiere și intervenții pentru acordarea primului ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență.

Incendiu la o locuință din Rontău, cauzat de coșul de fum

Sâmbătă, 19 noiembrie, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și Gărzii Tinca au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință situată în localitatea Rontău, comuna Sânmartin. Incendiul, care se manifesta la acoperișul locuinței, a fost stins rapid de forțele de intervenție, care au reușit astfel să limiteze propogarea acestuia la nivelul camerelor dar și să salveze o altă casă lipită de locuința incendiată.

În urma producerii incendiului, provocat, cel mai probabil, de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, s-au deteriorat bunuri din mai multe încăperi și a ars materialul lemnos din structura acoperișului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Misiuni ale echipajelor SMURD BIHOR

Sâmbătă și duminică, 19-20 noiembrie, echipajul de terapie intensivă mobilă și echipajele de pompieri militari paramedici ale SMURD Bihor au desfășurat 61 de misiuni, intervenind pentru salvarea victimelor unor accidente rutiere produse pe raza județului și a persoanelor care prezentau diferite probleme de sănătate: cefalee, hipertensiune arterială, plăgi, contuzii, fracturi, reacții alergice, traumatisme etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri