3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Două incendii la clădiri dezafectate din Oradea, din cauza fumatului

Două incendii la clădiri dezafectate din Oradea, din cauza fumatului

Marți, 8 august, pompierii orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată, de pe strada Bihorului din Oradea.

Pentru gestionarea evenimentului, sesizat prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 23.00, au fost mobilizate imediat, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de stingere și un echipaj de pompieri paramedici cu ambulanța SMURD a subunității.

Echipajele de pompieri au stins cu operativitate focarele de incendiu și au verificat toate încăperile construcției, pentru a se asigura că nu există eventuale victime.

În urma evenimentului, provocat cel mai probabil de fumatul în loc nepermis, au ars aproximativ 250 kg deșeuri textile și piese de mobilier, precum și aproximativ 14 metri pătrați de acoperiș.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Pompierii militari orădeni au acționat în dimineața zilei de miercuri, 09 august, pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil din cauza fumatului, la subsolul unei clădiri dezafectate din Băile Felix.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în dimineața zilei de 09 august a.c., în jurul orei 08.00, moment în care, la adresa indicată de apelant, au fost mobilizate operativ, trei echipaje din cadrul Gărzii de Pompieri 1 Mai, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

Ajunși la locul intervenției în câteva minute de la primirea apelului, pompierii militari au procedat simultan la stingerea incendiului și la verificarea încăperii pentru salvarea eventualelor victime.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, fumatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri