0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Documentațiile pentru obținerea avizului și autorizației de securitate la incendiu/protecție civilă se vor depune exclusiv online

Începând cu prima zi a anului 2024, documentațiile pentru obținerea avizului/autorizației de securitate la incendiu/protecție civilă se vor depune exclusiv online.

Având în vedere prevederile art.8 și 9 din OUG nr. 41 din 28 iunie 2016 cu modificările ulterioare, privind stabilirea unor măsuri de simplificare a procedurilor administrative la nivelul administrației publice centrale și locale și ale O.M.A.I. nr. 180/2022 cu modificările ulterioare, începând cu data de 01.01.2024, depunerea și analiza documentațiilor de avizare/autorizare privind securitatea la incendiu și protecția civilă se vor realiza exclusiv online.

Astfel, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor aduce la cunoștința instituțiilor, operatorilor economici, unităților administrativ – teritoriale din județ și persoanelor fizice, faptul că, începând cu prima zi a lunii ianuarie 2024, solicitările din domeniul avizării/autorizării privind securitatea la incendiu/protecție civilă se vor depune EXCLUSIV ÎN FORMAT ELECTRONIC, pdf. sau word, cu semnătură electronică a beneficiarilor sau a proiectanților/verificatorilor/experților tehnici atestați, după caz, la adresa de e-mail: avizare.isubh@rdsor.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri