8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

O locuință din Bratca a luat foc din cauza aragazului

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 01 octombrie, în jurul orei 02.20, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui incendiu la o locuință situată în localitatea Bratca.

Pentru gestionarea evenimentului, ISU Bihor a mobilizat operativ, la adresa indicată de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, din care două de stingere, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială tip Abroll și echipajul de pompieri paramedici, cu ambulanța SMURD a subunității, alertând totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bratca.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperișul casei, la o cameră și la subsol, cu pericol de propagare la alte două construcții.

Forțele de intervenție au acționat concomitent pentru stingerea focarelor și protecția construcțiilor expuse riscului de incendiere, reușind să salveze casa învecinată, situată la circa un metru de clădirea în flăcări, repectiv o construcție în care se aflau animale, situată la aproximativ trei metri de focare.

În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un aragaz aflat în funcțiune, nesupravegheat, au ars acoperișul casei, pe o suprafață de circa 180 metri pătrați, ușa din lemn de la subsol, un pat, două ferestre, o mașină de spălat și materiale textile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri