8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Căutat pentru lovire, alte violențe și hărțuire. L-ați văzut?

În urma dispoziției procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor este autorizat să dea publicității fotografia unei persoane, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și hărțuire, pentru a solicita sprijinul cetățenilor în identificarea acesteia.

Bărbatul din imagine este bănuit că, la data de 27 martie 2022, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona Palatului Baroc din municipiul Oradea, în urma unei altercații spontane, l-ar fi lovit cu pumnul, la nivelul spatelui, pe un bărbat de 71 de ani, din Oradea, iar pe soția acestuia, o orădeancă de 69 de ani, ar fi strâns-o de umăr, fără ca aceștia să necesite zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii.

Totodată, bărbatul este bănuit că, i-ar fi urmărit pe cei doi pe străzile adiacente străzii Șirul Canonicilor, până în zona Parcului Olosig, unde aceștia au urcat într-un taxi, părăsind zona. Fapta a fost reclamată la 15 mai 2022.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la identificarea bărbatului din imagine, sunt rugate să se adreseze de îndată celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Poliția prin S.N.U.A.U. 112, apel telefonic gratuit.

Actualizare, ora 19:40

În cursul acestei după-mese, la scurt timp de la apariția în mediul on-line, bărbatul din fotografia dată publicității azi, la dispoziția procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, a fost identificat, acesta prezentându-se la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri