-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Încep lucrările la Centura Biharia

Încep lucrările la Centura Biharia

Consiliul Județean Bihor a emis luni, 23 octombrie, ordinul de începere a lucrărilor la Centura Biharia.

Centura Biharia este compusă din două tronsoane, care vor avea o lungime totală de 8,7 kilometri. Primul tronson, de 5,6 km, este centura propriu-zisă, drumul care ocolește localitatea Biharia, iar cel de-al doilea, cu o lungime de 3,1 km, este drumul ce va lega localitatea Paleu de noua centură.

Lucrările vor fi executate de asocierea de firme Dumexim și Consorzio Stabile EBG Group. Valoarea contractului este de 55.767.745,17 lei, fără TVA. Durata de execuție a proiectului de investiție „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea – Lot 3” este de 18 luni.

Noul drum face parte din proiectul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea”, finanțat cu fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027.

Vă reamintim că lucrările la celelalte centuri din Zona Metropolitană a Municipiului Oradea au început anul acesta, în a doua jumătate a lunii februarie. Lotul 1: Centura Oșorhei (5,8 km) și reabilitarea drumului județean DJ 767E Oșorhei – Copăcel (12,7 km) și Lotul 2: Centurile Sântandrei (5 km) și Nojorid (8,4 km).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri