8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Se așteaptă ofertele pentru realizarea pasajului subteran de la intersecția Decebal cu Tudor Vladimirescu și lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi

Se așteaptă ofertele pentru realizarea pasajului subteran de la intersecția Decebal cu Tudor Vladimirescu și lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi

A demarat procedura de licitație pentru realizarea noului pasaj subteran prevăzut la intersecția străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu și lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi.

În acest sens, a fost publicat anunțul de participare cu privire la licitația deschisă având ca obiect „Elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC/DTAC), proiect tehnic pentru execuția lucrărilor (PT), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: Pasaj subteran la intersecția dintre B-dul Decebal și strada Tudor Vladimirescu și lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la 4 benzi de circulație, Cod unic de înregistrare: 4230487/2023/52”.

Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 15.12.2023, ora 15:00.

Valoarea estimată a achiziției este de 58.916.882,51 lei fără TVA.

Informaţii suplimentare cu privire la aceasta licitaţie se pot obţine accesând site-ul  www.e-licitatie.ro, anunţ de participare nr. CN1061579 / 09.11.2023.

Soluția pentru fluidizarea și descongestionarea traficului din oraș constă în realizarea unor coridoare de mobilitate. Unul dintre acestea este „Coridor de mobilitate Tudor Vladimirescu – Meșteșugarilor”, care presupune realizarea unui pasaj subteran la intersecția dintre B-dul Decebal și strada Tudor Vladimirescu, lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi de circulație, un pasaj subteran la intersecția străzilor Oneștilor și Tudor Vladimirescu, asigurarea a patru benzi de circulație pe strada Lăpușului, respectiv un pasaj suprateran pe strada Meșteșugarilor peste drumul de centură (strada Ovid Densuşeanu) și calea ferată.

Prin lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi de circulație și executarea pasajului denivelat la intersecția cu bulevardul Decebal, va fi descongestionat traficul în zonă și va fi sporită siguranța circulației rutiere.

Pasajul rutier va trece pe sub B-dul Decebal spre direcția Tudor Vladimirescu. În cadrul aceleași lucrări va fi rezolvată și traversarea pietonilor care vor trece prin pasajul subteran pietonal pe sub B-dul Decebal, prevăzut cu bretele de acces/ieșire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri