16.1 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Incendiu la o casă din Rontău

Incendiu la o casă din Rontău

În după-amiaza zilei de luni, 4 decembrie, trei echipaje de pompieri militari au acționat pentru stingerea unui incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe, la o casă din Rontău, comuna Sânmartin.

Pentru gestionarea evenimentului semnalat de apelantul numărului unic 112, la adresa indicată au fost mobilizate imediat, trei echipaje de stingere din cadrul Gărzii de Pompieri 1 Mai, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, respectiv echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea.

Incendiul, care se manifesta într-o încăpere și parțial, la acoperișul locuinței, a fost stins cu operativitate (în aproximativ 15 minute), pompierii reușind să împiedice propagarea flăcărilor la întregul acoperiș și la celelalte camere.

În urma producerii evenimentului, au ars materiale textile, circa 20 metri pătrați din acoperișul casei și s-au degradat aproximativ 25 metri pătrați tavan din plăci gips carton. 

Din fericire, nu au existat persoane rănite. 

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauza probabilă a incendiului, o sobă aflată în funcțiune, lăsată nesupravegheată sau supraîncălzită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri