13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Atenționări și avertizări meteorologice pentru județul Bihor

Atenționări și avertizări meteorologice pentru județul Bihor

Cod Galben de vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod Galben de vânt puternic, valabilă în data de 13 decembrie a.c., până la ora 14.00, pentru următoarele localități din județul Bihor:Beiuș, Aleșd, Popești, Dobrești, Bratca, Buntești, Suplacu de Barcău, Brusturi, Vadu Crișului, Borod, Tăuteu, Holod, Pomezeu, Pietroasa, Finiș, Lunca, Derna, Drăgănești, Rieni, Remetea, Lugașu de Jos, Aușeu, Câmpani, Curățele, Budureasa, Uileacu de Beiuș, Răbăgani, Tărcaia, Căbești, Lazuri de Beiuș, Pocola, Sâmbăta, Spinuș.

Conform atenționării, în zonele precizate, se vor semnala “intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 60…70 km/h”.

Cod Galben de ploi

În perioada 13 decembrie, ora 10.00 – 14 decembrie, ora 12.00, județul nostru se află sub incidența unei atenționări de ploi moderate cantitativ. Potrivit ANM, în intervalul menționat: “va ploua și se vor acumula cantități de apă de 25…40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp”.

Cod Portocaliu de precipitații însemnate cantitativ în zona de munte

În perioada 13 decembrie, ora 10.00 – 14 decembrie, ora 12.00, zona de munte a județului Bihor se află sub Cod Portocaliu meteorologic, fiind prognozate “cantități de precipitații de 50…60 l/mp și izolat de peste 70 l/mp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri