3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Amenzi în valoare de aproape 50.000 de lei și 19 permise reținute, în ultimele 24 de ore

95 de participanți la trafic, care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. Au fost reținute 19 permise de conducere.

Joi, 11 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 47.025 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 19 permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

Astfel, 40 dintre sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, 12 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, alte 12 pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, patru sancțiuni au fost pentru opriri neregulamentare, două pentru conducere sub influența alcoolului, alte două pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, au fost sancționați trei pietoni, o sancțiune a fost pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor, două pentru lipsa ITP, iar 17 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri