13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Trei tineri au fost prinși în ultimele ore, în timp ce conduceau fără permis, pe șoselele din Bihor

Cercetați penal, după ce au fost depistat de polițiștii bihoreni, în trafic, în timp ce conduceau fără permis.

La data de 11 ianuarie, la ora 09.30, pe drumul comunal 129, localitatea Ghida, județul Bihor, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Postului de Poliție Balc continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, la data de 11 ianuarie, în jurul orei 14.40, pe drumul comunal 94/A, în localitatea Gurbediu, județul Bihor, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din comuna Hălmașd, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, tot fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Totodată, la data de 12 ianuarie, în jurul orei 01.00, pe strada Lalelelor din localitatea Aleșd, județul Bihor, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitatea Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având permisul de conducere necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul pe care îl conducea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri