8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Bobe Nicolescu a fost convocat la echipa națională a României pentru meciul cu Luxemburg


Căpitanul echipei CSM CSU Oradea, Bobe Nicolescu, a fost convocat la echipa națională a României pentru meciul cu Luxemburg, din campania de precalificare la FIBA Basketball World Cup 2027. Acesta se va desfășura pe 22 Februarie anul curent, la Cluj-Napoca.

Bobe se va prezenta la reunirea echipei naționale, programată imediat după încheierea turneului final de Cupa României la baschet masculin – ediția 2023/24, programat a se desfășura în perioada 15-18 Februarie anul curent, tot la Cluj-Napoca. Nicolescu va lua parte la acesta eveniment alături de echipa sa de club, CSM CSU Oradea.

În perioada 19-21 Februarie sunt programate antrenamente ale echipei naționale sub comanda lui Mihai Silvășan, noul selecționer al României. În urma acestora se va stabili efectivul de 12 pentru confruntarea cu Luxemburg.

Nicolescu nu este singurul jucător din lotul CSM CSU Oradea aflat în vizorul echipei naționale de proveniență. Donatas Tarolis a primit o scrisoare din partea Federației Lituaniene de Baschet prin intermediul căreia sportivul și clubul orădean sunt anunțați că el se află în vizorul selecționerului Lituaniei pentru prima fereastră din campania de calificare pentru FIBA EuroBasket 2025.

În cadrul acesteia, Lituania va juca cu Polonia la Vilnius, pe 22.02, respectiv cu Estonia, la Tallin, pe 26.02.

O decizie privind convocarea la lotul național a lui Tarolis va fi anunțată cu câteva zilei înaintea reunirii, adică în cursul lunii Februarie anul curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri