3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

CSM Oradea a încheiat participarea la Cupa One Challenge Dinamo

CSM Oradea a încheiat participarea la Cupa One Challenge Dinamo la polo pe apă. Roș-albaștrii au fost învinși de CN Barcelona, scor 11-16, în ultima zi a competiției organizate la București în perioada 18-20 Ianuarie 2024.

Echipa antrenată de către Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a fost lipsită la acest eveniment de sportivii aflați la echipele naționale. Este vorba despre David Belenyesi, Levente Vancsik și Radoslav Filipovic. De altfel și celelalte formații participante au fost lipsite de jucătorii de la loturile naționale, aflate între Campionatul European și cel Mondial.

Amintim că CSM Oradea a învins pe Steaua București cu scorul de 15-7, pierzând cu Dinamo București, scor 9-10. Astfel, cu o victorie și două înfrângeri, formația bihoreană s-a clasat pe locul al 3-lea în clasamentul final.

Întrecerea a fost câștigată de CN Barcelona. Spaniolii au repurtat victorii pe linie și au devansat pe Dinamo București. Afectată în cea mai mare măsură de situația echipelor naționale, Steaua București s-a clasat pe ultimul loc la acest eveniment.

În cele ce urmează, CSM Oradea va disputa primele două meciuri oficiale în anul calendaristic 2024. Astfel, pe 26 și 27 Ianuarie, echipa pregătită de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor se va confrunta, la București, cu Rapid și Sportul Studențesc. CSM-ul va fi lipsit și la aceste partide de jucătorii de la echipele naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri