13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Doliu în sportul bihorean. Fizioterapeutul Adrian Vlăduț a trecut la cele veșnice, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare

Sursa foto – Federația Română de Judo

Clubul Sportiv Municipal Oradea anunță cu tristețe și regret profund trecerea în neființă a lui Adrian Vlăduț, referent sportiv și fizioterapeut în cadrul clubului. Acesta s-a stins din viață în cursul serii de sâmbătă (20.01.2024) după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Adrian a activat în cadrul secției de judo, fiind alături de sportivii și antrenorii de la CSM Oradea la marile izbânde ale acestora atât pe plan intern, cât și internațional. Pe parcursul anilor, Adrian Vlăduț și-a adus aportul la buna desfășurare a activității și în cadrul altor secții ale clubului.

De asemenea, el a însoțit judoka ce au reprezentat România la nivel internațional, participând alături de aceștia și asigurându-se că beneficiază de servicii de fizioterapie premergător și în timpul competițiilor, fiind prezent în cele mai îndepărtate locuri de pe planetă la concursuri de mare anvergură în lumea judo-ului la nivel de seniori.

A fost unul dintre cei mai longevivi și devotați profesioniști din cadrul CSM Oradea, continuând să profeseze în pofida deteriorării stării sale de sănătate. Totodată, Vlăduț a fost alături de sportivii și echipele celorlalte secții ale clubului, incluzând prezența în public, în postură de suporter, la performanțele istorice reușite de echipele de baschet și polo pe apă ale municipiului Oradea, fiind întotdeauna prezent în viața și activitățile clubului.

Adrian Vlăduț a părăsit această lume la vârsta de 43 ani. Lasă în urmă o familie îndurerată, în persoana soției Maria Corina și a celor doi copii ai cuplului.

CSM Oradea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Odihnească-se în pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri