11.1 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Trei tineri din zona Beiușului, arestați pentru trafic de droguri

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI EFECTUARE DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE ȘTIIND CĂ ACESTEA SUNT SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

La data de 22 ianuarie, polițiștii B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județul Bihor, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați, de 31 și 25 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor și a unuia, de 25 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, bănuiți de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, aceștia ar fi deținut și ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de risc și mare risc și substanțe psihoactive (canabis, cristal, ecstasy și 2MMC), către consumatori din județul Bihor.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate diferite cantități de substanțe interzise, sume de bani, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

În urma documentării activității infracționale, s-a dispus reținerea celor trei bărbați, iar, în cursul zilei de 23 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri