22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Noi zboruri către București și Londra de pe aeroportul din Oradea

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Primăria Oradea are plăcerea să anunțe lansarea zborurilor directe către București și Londra, operate de compania aeriană HiSky, începând din luna octombrie. Aceasta reprezintă o oportunitate extraordinară pentru toți locuitorii din Oradea și împrejurimi de a călători rapid și confortabil către aceste destinații importante.

Detalii zboruri:

Oradea – București

Zboruri zilnice, de luni până duminică

Prețuri de la 39€

Oradea – Londra

Zboruri în zilele de marți, joi și duminică

Prețuri de la 59€

Pasagerii vor putea rezerva biletele pe site-ul oficial HiSky hisky.aero sau prin aplicația HiSky. Aceste zboruri vor oferi acces la întreaga rețea HiSky prin conexiunile de la București, incluzând și destinații internaționale precum New York.

HiSky va opera aceste zboruri ca urmare a acordului de asociere în participație semnat în aprilie cu compania Air Oradea, susținută de Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor. Pe lângă zborurile regulate, HiSky va efectua și o serie de zboruri charter de pe Aeroportul Internațional Oradea.

Vă invităm să profitați de aceste noi oportunități de călătorie și să rezervați biletele pentru primele zboruri directe din Oradea către București și Londra.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri