22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Timp de o lună, pe Valea Oltului se va putea circula doar noaptea

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

sursa foto – www.turnulsfatului.ro

Cel mai tranzitat drum din țară, DN 7 – Valea Oltului, se va închide timp de o lună, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Decizia a fost luată pentru perioada 8 iulie – 9 august pentru că în zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu – Pitești.

Circulația va fi oprită doar pe parcursul zilei, pe un lot de autostradă ce presupune defișarea pădurii.

Este vorba despre lotul 2 al autostrăzii Pitești – Sibiu, lucrările având loc între Boița și Cornetu.

Valea Oltului este unul dintre principalele drumuri care fac legătura cu vestul țării, iar reprezentanții Companiei de Drumuri spun că dacă drumul nu ar fi închis, riscul producerii de accidente ar fi foarte mare.

„Aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic, ar pune în pericol viața celor care trec prin zonă Din 8 iulie până pe 9 august vor fi făcute aceste lucrări care sunt foarte necesare pentru autostrada Sibiu Pitești. Nu există alte variante. Vrem autostradă, trebuie să facem aceste lucrări”, a declarat ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmează să anunțe care sunt rutele alternative în cursul acestei luni, a mai spus Grindeanu.

„Între 8 iulie și 9 august circulația va fi închisă pe parcursul zilei. Am cerut companiei să aibă mobilizare mare”, a mai precizat ministrul conform aceleiași surse.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri