22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Andreas Chiriţoiu a semnat cu FC Bihor

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Tânărul atacant Andreas Chiriţoiu este noul jucător al FC Bihor

Născut la 26 octombrie 2003 în Braşov, Andreas Cătălin Chiriţoiu a ajuns la vârsta de 15 ani să facă pasul către FCSB, unde până la 17 ani a jucat la juniori. La vârsta de 17 ani a luat deja contactul cu seniorii şi cu Liga a II-a, pentru că a plecat la Unirea Constanţa, echipa cu care a evoluat în eşalonul secund timp de doi ani.

Andreas a participat la Campionatul European cu echipa naţională U19 în Slovacia, în 2022, fiind golgheterul acestei generaţii. El a ajuns apoi la Oţelul Galaţi, echipă cu care a obţinut promovarea în prima ligă, după care, pentru o scurtă perioadă, a făcut parte şi din lotul celor de la CS Tunari, dar ultima echipa la care a jucat este Progresul Spartac, în liga a II-a.

Andreas Chiriţoiu a semnat pentru trei sezoane cu clubul FC Bihor Oradea.

„Pentru mine, acest transfer înseamnă foarte mult, pentru că, în aceste zile de când sunt aici, am observat că mă pot dezvolta foarte bine ca jucător. Am văzut că este un staff foarte bun şi profesionist, iar colegii sunt foarte ok. Mi-se pare că este un grup foarte unit şi cred că putem face o treabă foarte bună împreună. În primul rând ne dorim să ne menţinem în Liga a II-a, acesta fiind un lucru foarte important. Dar, o să luăm fiecare meci în parte, pas cu pas şi, dacă ne ajută Dumnezeu, dacă nu în acest an, în celălalt, sper să promovăm în prima ligă”, a declarat Andreas, după semnarea contracului.

Clubul FC Bihor îi transmite bun venit lui  Andreas Cătălin Chiriţoiu şi mult succes în echipamnetul roş-albastru orădean!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri